Clubuitstap 2018 (laatste plaatsen)

Beste Leden,

Vrienden,

Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar een clubuitstap. Dit jaar gaat de clubuitstap door tijdens het weekend van vrijdag 25 mei tot en met zondag 27 mei en trekken we richting Heuvelland gekend omwille van zijn prachtige routes doorheen de Westhoek en van de Kemmelberg, Rode berg, Zwarte berg.

De prijs voor deelname bedraagt 189 €/pp, maar ook dit jaar komt de club tussen voor een bedrag van 89 €/pp onafhankelijk van het aantal seconden (vanaf 50 sec) die je tijdens de challenge 2017 hebt behaald.

We logeren in een tof familiehotel in de buurt van Kortrijk. Ze hebben er 6 ruime gîtes en we kunnen er in totaal met 16 personen overnachten. Het is dus volledig voor ons ? De eigenaar is zelf een sportieveling en hij zorgt ’s morgens voor een stevig ontbijt en ’s avonds voor een copieus en heerlijk 3-gangenmenu. Na het avondeten kunnen zij die het wensen de avond verder zetten in het café van het hotel.

We willen echt een actieve en sportieve (vrienden)club zijn en daarom kijken we vol enthousiasme uit naar deze clubuitstap en hopen we met vele enthousiastelingen te zijn. Hieronder vind je het programma welke je moet overtuigen om er dit jaar zeker bij te zijn.

Vrijdag 25 mei 2018

* 17.30-18.30 uur: aankomst in het hotel en inchecken

* 19 uur: samen klinken met een Westvleteren (of gelijkwaardig) op het succes van het weekend, aansluitend 3-gangendiner.

Zaterdag 26 mei 2018

* ontbijt (uur te bepalen)

* start van de fietstocht van ongeveer 120 km.

* ’s middags lunchstop in de horecazaak bij de abdij van Westvleteren.

* 16 – 16.30 uur: terugkeer in het hotel + douche

* 19 uur: 3-gangendiner

Zondag 27 mei 2018

* ontbijt (uur te bepalen)

* start van de fietstocht van ongeveer 80 km

* ’s middags: einde programma

De fietsroute op zaterdag is een 120-tal km. Eerst steken we een stukje door Frankrijk en zorgen dat er in Heuvelland wat kan worden geklommen. Ongeveer halfweg bereiken we de abdij van Westvleteren waar we ‘s middags zullen lunchen. Zondag fietsen we richting Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen voor een tocht van een 80-tal km.

Inbegrepen in de prijs :

* welkomstdrank vrijdagavond (Westvleteren of gelijkwaardig)

* lunch tijdens de fietstocht zaterdag

* de dranken bij het diner op vrijdag- en zaterdagavond, zo ook de dranken bij de lunch zaterdagmiddag

* lunch zondagmiddag

Prijs dankzij de tussenkomst van de club : 100 €/pp op basis van een 2 persoonskamer.

Met sportieve groeten,

Het bestuur.