Loading Events
  • This event has passed.

Buitengewone Ledenvergadering

November 7

Beste leden van WTC Hoeilaart vzw,

Na een bestuursperiode van ruim 6 jaar vinden wij de tijd rijp voor een grondige evaluatie van onze clubwerking. Er zijn in die periode heel wat sportieve en extra-sportieve initiatieven genomen, vaak met succes, soms teleurstellend, maar steeds met de beste bedoelingen. Omdat wij geloven in de toekomst van onze vereniging en om samen met jullie de krijtlijnen hiertoe uit te zetten, organiseren wij een buitengewone ledenvergadering.

De bedoeling is om, zonder taboes en in een constructieve sfeer, onze werking in vraag te stellen. Wat is goed en moeten we zeker verder blijven doen? Waar zijn we tekortgeschoten en moeten we een tandje bijsteken? Leggen we als vriendengroep beter de nadruk op het sportieve of eerder op het extra-sportieve? De combinatie? Hoe functioneert het bestuur vandaag en is er voldoende inspraak en transparantie?

Een zeer belangrijke bijeenkomst dus, waarvoor we iedereen met aandrang vragen aanwezig te zijn!

We hebben alvast 2 data, donderdag 24 oktober en donderdag 7 november 2019 om 20u gereserveerd. Afhankelijk van jullie beschikbaarheid (aan te geven in de Doodle) zal één datum weerhouden worden. Ben je op beide data beschikbaar, graag dan beide data aanvinken aub.

https://doodle.com/poll/ga5pshv947euug9q

We rekenen op de aanwezigheid en het engagement van alle leden. Tot binnenkort!

Groeten.

Het bestuur van WTC Hoeilaart vzw

Posted in

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*